menu

Hestons cheeseburger

Heston's cheeseburger recipe

Beginner

4 porsjoner

Ingredienser

  • 50 g tomatketchup
  • 75 g majones
  • 2 ts fransk, klassisk gul sennep
  • 4 burgere av oksekjøtt
  • 1 ss olivenolje
  • 4 skiver ost
  • 4 syltede agurker, halvert på langs
  • 4 Broche burgerbrød
  • 2 tomater, skåret i skiver
  • 1 løk, skåret i tynne skiver
  • Salatblader

Oppskrift

Bland ketchup, majones og gul sennep sammen i en bolle. Sett til side. Smør hver burger med litt olje og grill dem. Sørg for å snu dem ofte – gjerne hver 15-20 sekund. Når de er snudd siste gang, legges en skive ost oppå hver burger, slik at den kan smelte de siste 15-20 sekundene. La burgerne hvile på en rist. Grill de syltede agurkene med skjæresiden ned i ca. 90 sekunder.

Anretning

To serve, place a burger topped with melted cheese on the bottom half of each bun. Add slices of tomato and onions, followed by lettuce leaves, 2 gherkin halves and a little sauce. Cover with the top half of the bun.