menu

Opplev vårt

Sortiment av gassgriller

For mange mennesker er gassgrillen det riktige valget til utendørs matlaging. Den er brukervennlig og praktisk. Det perfekte samlingspunktet for familier og venner.

Furnace heston steak grilling

«Menneskets evolusjon har i høy grad skjedd takket være utviklingen av ild og energi. Matlaging over ild var en gang en del av hverdagen, og er det fremdeles mange steder i verden.»


Heston signature
Force mint front

Kraftig yteevne, uten drama

Hvis du elsker bekvemmeligheten ved tilberedning på gassgrill, vil du elske FORCE ™ og FURNACE ™. De gir deg alle mulighetene fra et moderne kjøkken. Grillene er stilfulle, men samtidig kompakte. De blir svært raskt varme, har unike farger med UV-belegg, og falmer dermed ikke. I tillegg er det solide aluminiums-designet motstandsdyktig mot rust.

Rask og elegant

Klar til matlaging på bare 5 minutter. Du vil oppleve rask opptenning med øyeblikkelig varme. Betjeningen er elegant og brukervennlig og sikrer deg en nøyaktighet du lenge har drømt om. Utstyrt med porselensemaljerte støpejernsrister.

furnace graphite teppanyaki heston grill
Furnace orange close up angle

Stilrent design

Grillen er utrolig enkel å rengjøre, motstår rust og er tilgjengelig i flere forskjellige farger. De integrerte flammetemmerne øker sikkerheten og reduserer risikoen for stikkflammer.

Furnace front on hood open grill and flat plates

Enkel konveksjonstilberedning

Høyden og tykkelsen på lokket gjør grillen perfekt til konveksjonstilberedning. Varmen sirkulerer 360 grader innvendig, mens maten tilberedes og tilføres en perfekt grillsmak. Det høye lokket er designet for å forbedre luftgjennomstrømningen under utendørs konveksjonstilberedning. Du sikres en jevn tilberedning over hele grillenes overflate.

Fleksibilitet

Det er enkelt å skifte mellom grillplater og grillrister, noe som gjør det enkelt for deg å tilberede akkurat det du ønsker, på den måten du ønsker det.

Furnace top down grills

Opplev hele sortimentet