menu

Opplev vårt

Sortiment av kullgriller

Menneskets evolusjon har i høy grad skjedd takket være utviklingen av ild og energi. Matlaging over ild var en gang en del av hverdagen, og er det fremdeles mange steder i verden.

Hub heston rotisserie multilevel grilling

«Menneskets evolusjon har i høy grad skjedd takket være utviklingen av ild og energi. Matlaging over ild var en gang en del av hverdagen, og er det fremdeles mange steder i verden.»


Heston signature

Ekte kullsmak med Everdure kullgrill

Burnt charcoal

Klar til tilberedning på bare 10 minutter

Si farvel til ubehagelige kjemikalier eller håndholdte lightere. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke på en knapp. Takket være Fast Flame Ignition System™, elektronisk tenning, kan du få kullet opp i riktig tilberedningsstemperatur på bare 10 minutter.

Hub rotisserie system cooking meat

Integrert rotisseri

Takket være den patenterte Rotiscope Technology™ har du raskt et flott rotisseri klart, som kan justeres i høyden. De unike Cliplock Forks™ sørger for at maten holdes på plass når det roteres. Rotisseriet drives av en diskré og skjult motor.

Funksjonalitet og form

Med utgangspunkt i minimalistisk dansk design er Everdure av Heston Blumenthal en elegant kombinasjon av moderne og retro design. Slanke ben, elegante grillhåndtak i krom, integrert rotisseri, uttrekkbar ledning – alt går opp i en høyere enhet på en Everdure-grill.

Cube stone khaki graphite and orange colours
Hub garden charcoal loading

Uproblematisk og uten søl

Alt fra Everdure av Heston Blumenthal er designet for å være svært bruker- og rengjøringsvennlig. Det porselensemaljerte brennkammeret og kullbrettet er enkelt å rengjøre etter bruk, du børster bare bort asken.