Inspirasjon til grillhygge. En sommerkveld med …
Thomas Rode
For gourmetkokken Thomas Rode er det å grille den mest autentiske måten å tilberede mat på, fordi den rå varmen stiller andre krav til matlaging på grill enn hva vi er vant til fra kjøkkenet. Møt ham her, og få hans beste tips til hvordan du kan ta grillmaten til et helt nytt nivå.
Mattias Hundebøll
For journalist og podcaster Mattias Hundebøll er det viktig å gjøre noe ekstra ut av hverdagsmaten. Det er enklere om sommeren når familien er samlet rundt grillen i hagen. Møt ham her og få tre gode råd til hvordan du kan skape magi med grillmiddagen.
Jon Daniel Edlund
For bake- og matentusiast Jon Daniel Edlund er sommeren – og særlig det å lage mat ute – noe helt spesielt: «For meg er kjøkkenet alltid det hyggeligste stedet å samles når jeg har gjester, og grillen fungerer perfekt som det utendørs samlingspunktet hvor det dufter helt fantastisk.»